Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Cégünkről

A Gulyás-Fa Kft. 2003-ban alakult családi vállalkozásként. Tevékenysége: fenyő fűrészáru gyártása ( luc és borovi fenyőből ) az építőipar számára – gerendák, cseréplécek, deszkák, hajópadlók, szélezett és szélezetlen kerítéselemek, valamint asztalosipari alapanyagok, termékek -  műszárított faanyagok, ragasztott táblák, ajtó-és ablakfrízek, lépcsőlapok, korlátelemek – előállítása.

Mivel napjainkban egyre kevesebb a jó minőségű, szép faanyag, ezért 2013-ban egy új termék – ragasztott gerenda -  gyártásába kezdtünk. A ragasztott gerendák műszárított alapanyagból készülnek rétegragasztással és hossztoldással. A gyártási folyamat végén a beburkoljuk  I. osztályú szép erezetű, gyalult, csiszolt deszkákkal, mely által a gerendák bútorminőségűek lesznek. Ezeket elsősorban látszódó tetőszerkezeteknél, előtetőknél, teraszoknál, lépcsőknél használják, mivel nemcsak nagyon szépek, hanem a gyártási technológiának köszönhetően erősek és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben.

Termékünk rendelkezik Minőségi Tanúsítvánnyal is. A bevizsgálás a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Erdészeti és Faipari Vizsgálólaboratóriumában történt, ahol jó minősítést és GL 24 besorolást kaptak a rétegragasztott gerendák.

A  ragasztott gerendákra évről évre egyre nagyobb a kereslet, melynek kiszolgálásához bővíteni kellett cégünk kapacitását. 2016-ban megnyertünk egy európai uniós fejlesztési pályázatot ( GINOP-1.2.2.-15 ) melynek segítségével öt új – ragasztott gerenda gyártásához szükséges – faipari gép beszerzése valósult meg.

Ebben az évben még egy nagy változás történt cégünk életében. Az egyik nagy partnercégünk, a PanManFa Kft. tulajdonosa társtulajdonos lett a Gulyás-Fa Kft-ben, aki felismerte ennek az egyedi terméknek a jelentőségét és még nagyobb piacot tud számára biztosítani. Általa termékünk eljut az ország távolabbi részeibe és a határon túlra is, és a bővülésnek köszönhetően mára már két nagy fatelephelyről tudjuk kiszolgálni vevőinket.

Kérjük tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fatelep


 Kérjen online ajánlatot árajánlat kérő rendszerünkön keresztül.

árajánlatot kérek