Országos kiszállítás magánszemélyeknek

 Szállítási mód:

Telephelyeinkről az összes környékbeli településre vállalunk kiszállítást, vagy postai szállítást. Így az ország bármely pontján igényelheti termékeinket, szolgáltatásainkat. 
 
Felhívjuk figyelmét, hogy ajánlatkérése nem minősül megrendelésnek! Kollégáink az ajánlatkérés beérkezése után felveszik Önnel a kapcsolatot, és a megadott terméktipus, mennyiség és a kiszállítási cím távolsága alapján összeállítják a szállítási lehetőségeket és árakat.

Miért van ez így?
Sokféle termékcsoportot forgalmazunk, melyek mérete, súlya és szállítási igénye nagyban eltérhet. Emiatt nem tudunk egységes szállítási díjat megadni a honlapon. 

Mit tehet Ön?
Hogy a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kiszállítani a megrendelt termékeket, egyedi árajánlatot készítünk Önnek. Ehhez kérjük, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot a honlapon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Szeretnénk, ha Ön is elégedett lenne termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, ezért fontos, hogy egyeztessünk a részletekről.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT!

Faáru országos kiszállítása cégeknek

Számunkra fontos meglévő és leendő partnereink maximális elégedettsége, mind az általunk beszállított termékek, mind pedig a gyors és hatékony ügyintézés terén.
Éppen ezért a Gulyás-Fa Kft. kiszállítási szolgáltatásával és ügyfélcentrikusságával segít abban, hogy Ön arra tudjon koncentrálni ami a legfontosabb: vevői kiszolgálására. Nem kell bajlódnia a logisztikával! Partnereink számára fejlett szervezeti és termék ellátási szolgáltatást nyújtunk az ország egész területén!
Folyamatosan várjuk viszonteladó nagy- és kiskereskedők jelentkezését, akik szeretnének vállalkozásuk számára egy stabil és megbízható beszállítói háttért biztosítani! Kérjen részletes árajánlatot online árajánlatkérő rendszerünkön keresztül és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT!


Országos kiszállítás

Kulcsszavak, melyeken elérhetőek vagyunk:

Faárú kiszállítása nagytételben, fakereskedelem, rétegragasztott gerenda gyártása és országos kiszállítása, egyutas raklap gyártása és országos kiszállítása, rönkfűrészelés, faáru nagykereskedelem