Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

A WPC és az igazi fa teraszburkolat közötti különbség

Az embert manapság rengeteg mű dolog veszi körül, de mégis akkor érzi jól magát, hogyha a természetben van, vagy legalább természetes anyagokat lát maga körül. 

WPC terasz

Miért pont fa és nem műanyag?

Nincs ez másképp a kertünkben sem. Legyen szó teraszról, előkertről vagy medencéről, egy szépen kezelt fa anyagú teraszburkolat természetközelibb élményt nyújt műanyag társainál. Sokan gondolhatják azonban, hogy a WPC időtálló és kibírja az időjárás viszontagságait, de ez sajnos nem így van. Bár az eső nem fog ki rajta, az UV sugárzás igen. A napsugaraknak köszönhetően kifakul, elöregszik, törékennyé válik és karbantartása nem opció, mivel felújítani nem lehet. A fa teraszburkolat azonban nemcsak esztétikus és természetközeli megjelenést biztosít, de a WPC-vel ellentétben könnyedén tisztítható és felújítható.


Milyen lehetőségeink vannak?

Mikrobordázott fa teraszburkolat

Ez a típus általában vörösfenyőből készült csúszásgátló bordákkal rendelkező teraszburkolat. A vörösfenyő az egyik legtartósabb fafajta, amely ellenáll a korábban is említett UV sugaraknak, esőnek, hónak. A bordázásnak köszönhetően nem csúszik és szálkamentes, így egy sima felületet varázsolhatunk a teraszunk, előkertünk vagy medencénk köré.

Telített fa teraszburkolat

A telített fa teraszburkolatok általában borovi fenyőből készülnek. A fent említett fát egy vákuumos és telítési eljárás során tesszük erős, hosszúéletű fatermékké.Letisztult és modern faanyag, melyet kedvünk és ízlésünk szerint színezhetünk egy jól megválasztott fapáccal. Mint, ahogy korábban is említettük érdemes évente egyszer egy gondosan kiválasztott favédőszerrel kezelni a fa felületét. A választáshoz segítséget nyújtanak munkatársaink, forduljon hozzánk bizalommal.


Fa teraszburkolat kereskedelme és országos kiszállítása

Üllői fatelepünkről, kunszentmártoni fatelepünkről, maglódi fatelepünkről és debreceni fatelepünkről vállaljuk fa teraszburkolat kiszállítását. Országos kiszállítás saját- és partnereink fatelepeiről. A kiszállítás ára függ a fa teraszburkolat mennyiségétől és a kiszállítási cím távolságától. Vállalunk nagyszabású kivitelezéseket is!

teraszburkolat

Építőiparban használt fa teraszburkolatok forgalmazása és kiszállítása az ország bármely pontjára!

tekintse meg kínálatunkat!