Csodás fa teraszburkolat ötletek

A terasszal és a kerttel nem csak a lakótér tágul ki, a külső és belső világ is a szemünk láttára olvad össze egy harmonikus egységgé.  A természetes anyagok felhasználásával készült fa terasz csodálatosan vezeti át az embert az épített lakásból a kert zöldjébe. A teraszon kívül számos módon alkalmazhatunk fa burkolatot, melyhez összegyűjtöttük a legszebb példákat!


Városi elegancia - belvárosi teraszok fa burkolattal

Ugyan miért ne vihetnénk egy kis természetet a városi életérzésbe. Manapság igen közkedvelt a faburkolat használata a városi balkonon, ugyanis nemcsak nagyon barátságos, de a jól kiválasztott bútorokkal és kiegészítőkkel nagyon modern és luxus érzetet nyújt.

Fa teraszbrukolat Budapest, Fa teraszburkolat Debrecen

Bízza profikra a városi terasz burkolását! Fa teraszburkolat készítése Budapesten és Debrecenben!


Nappali folytatása

Kertes ház tervezésénél szinte már ki sem lehet hagyni a nappaliból nyíló teraszt, mely egyfajta a folytatása is kedvenc közösségi terünknek. Napos helyen egy fedett terasz tökéletes pihenőhely. Árnyékos helyen pedig akár lehet szabadon hagyott, nyitott teraszunk! Teraszunk burkolatát ezeknek megfelelően érdemes kiválasztanunk.

terasz építés

 Terasz építés és kivitelezés saját építőanyagainkból! Terasz építés Pestmegye, Kunszentmárton és Budapest!


Különálló kerthelyiségek

Amennyiben szeretjük a társasági életet és szeretünk nagy kerti grillezéseket és kerti partikat tartani, akkor érdemes egy különálló helyiséget kialakítani ezekhez a kertünkben. A fa teraszburkolat igazán modern látványt kölcsönöz akár másféle burkolatokkal kombinálva. Egyszerű, letisztult formákkal a teraszburkolat színével azonos bútorokkal egy modern, letisztult grillhelységet varázsolhatunk!

Fa melléképület építése

Kivitelezés egyszerűtől a luxusig! Teraszok, pergolák és pavilonok építése Budapest, Pest megye, debrecen és Kunszentmárton!


Fa köré

Igen közkedvelt fa hűs árnyéka közelében  építeni a kerti pihenőt, de miért ne tegyük a fa tövéhez? Különleges és egyedi megoldás. Arra azonban ügyeljünk,hogy elég helyet hagyjunk a törzs fejlődésének, a teraszdeszkák között ne legyen nagy hézag, ugyanis ősszel levélhulláskor a terasz alá eshetnek a levelek. Tehetünk a fa alá ülőpadot, vagy kerti bútorokat.

Terasz ötletek


Fa teraszburkolat tó vagy medence mellé

Tó vagy medence tökéletes esztétikai kiegészítője lehet egy szép fa burkolat. Hiszen nemcsak nagyon természetes látványt nyújt, de modern és tökéletesen beleillik a környezetbe. Bátran választható a mikrobordázott teraszburkolat ezek mellé ugyanis az kialakításának köszönhetően csúszásgátló.

Fa teraszburkolat medence vagy tó mellé

Vásároljon fa teraszburkolatot a Gulyásfa Kft. fa és építőanyag kereskedésben. Megrendelését házhoz szállítjuk, igény esetén kivitelezést vállalunk!

Amennyiben  fa teraszburkolat mellett döntött érdemes megismernie termékeinket, akár személyesen is telephelyeinken.
Fa teraszburkolatainkat megtekintheti a következő címeken:

Kunszentmárton, Öcsödi út 11.
Üllő, Pesti út 278.
Maglód, Katona József utca 1. 
Debrecen, Fülehalmi utca 1.