Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Faáru országos kiszállítása cégeknek:

Számunkra fontos meglévő és leendő partnereink maximális elégedettsége, mind az általunk beszállított termékek, mind pedig a gyors és hatékony ügyintézés terén.
Éppen ezért a Gulyás-Fa Kft. kiszállítási szolgáltatásával és ügyfélcentrikusságával segít abban, hogy Ön arra tudjon koncentrálni ami a legfontosabb: vevői kiszolgálására. Nem kell bajlódnia a logisztikával! Partnereink számára fejlett szervezeti és termék ellátási szolgáltatást nyújtunk az ország egész területén!
Folyamatosan várjuk viszonteladó nagy- és kiskereskedők  jelentkezését, akik szeretnének vállalkozásuk számára egy stabil és megbízható beszállítói háttért biztosítani! Kérjen részletes árajánlatot online árajánlatkérő rendszerünkön keresztül és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!


Faáru országos kiszállítása magánszemélyeknek:

Nagyobb mennyiségű- és méretű fatermék szállítása személyautóval nem megvalósítható.
Éppen ezért rendelkezésre állunk a megvásárolt fűrészárú kiszállításában saját teherautóinkkal. A kiszállítási díj függ a faanyag mennyiségétől,
és a kiszállítási cím telephelyünkről számított távolságától. Nagyobb mennyiségű faanyag rendelése esetén azonban akciós áron szállítunk!
Kérjen ingyenes árajánlatot online árajánlatkérő rendszerünkön keresztül és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

-Egyszerű ügyintézés
-Gyors és megbízható kiszolgálás
-Komplex szállítási megoldások


Fatermék országos kiszállítása


Egész ország területére vállalunk faanyag szállítást.

ONLINE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kulcsszavak, melyeken elérhetőek vagyunk:

Faárú kiszállítása nagytételben, fakereskedelem, rétegragasztott gerenda gyártása és országos kiszállítása, egyutas raklap gyártása és országos kiszállítása, rönkfűrészelés, faáru nagykereskedelem