Egyutas raklapgyártás

Az egyutas raklap az ipari szállítás és raktározás egyik legnépszerűbb raklaptípusává vált az elmúlt években. Ez is bizonyítja, hogy az "egyutas" elnevezés mindössze csak egy tévhitből adódott, mely szerint ez a raklap kevésbé terhelhető, minőségileg gyengébb, s csak egy utat bír ki szállítás során. 

A gyakorlatban azonban az egyutas raklap tökéletesen bebizonyította, hogy kedvező ára mellett nagy teherbírással rendelkezik, akár 1-2 tonna megtartására is képes! A mai korszerű technológiának köszönhetően az egyutas raklap mérete, mind pedig teherbírása egyedi igényekhez igazítható, kiváló minőségének köszönhetően a Gulyás-Fa raklap hosszú távú felhasználásra is alkalmas!

Raklapjaink alapanyaga nyárfa, mely a legnépszerűbb nyersanyag Magyarországon. Ebből a nyersanyagból különböző profilú cégek igényeihez igazodva, egyedi méretű- és teherbírású minőségi egyutas raklapokat gyártunk!

Az egyutas raklapok előnyei:

-  Kedvező ár
-  Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk elő
-  Hosszú életű, azaz több ipari szállításra és hosszú távú tárolásra is alkalmas
-  Nyárfából készült, mely jobban tűri a páratartalom változást
-  Egészséges alapanyagból előállított, kéregmentes
-  Könnyű súlya miatt légi szállításra is kiválóan alkalmas.
-  Többféle típus előállítása (nyitott raklap, oldalgerendás raklap, stringer raklap, fenékdeszkás raklap)

Egyedi méretek mellett szabvány méretű egyutas raklapokat is gyártunk a következő méretekben:

- 60 x80 cm-es egyutas raklapok
- 80 x120 cm-es egyutas raklapok
- 100 x120 cm-es egyutas raklapok


Raklapelem gyártás

Raklapelem megrendelését ajánljuk azoknak az üzemeknek, melyek raklapok összeszerelésével foglalkoznak, ez felgyorsítja a raklapok gyártását, kisebb gépparkra van szükség a teljes raklapgyártás folyamathoz.

Raklap gyártás raklapelem gyártás


Vállaljuk szabványos és egyedi méretű egyutas raklapok, raklapelemek gyártását.

Kérje ingyenes ajánlatunkat

Kulcsszavak, melyeken elérhetőek vagyunk:

Raklapelem gyártás, raklapok nagytételben, minőségi egyutas raklapok gyártása és kiszállítása, raklap rendelés, egyutas raklap, egyutas raklapok, raklap, nagy teherbírású raklap, raklap rendelés. Raklap rendelés debrecen, raklap rendelés Budapest, raklap rendelés Pest-megye, raklap rendelés Szeged, országos raklap kiszállítás