Strojcad KP 58 rönkfűrészelésRönkfűrészelés, rönkfeldolgozás

Fűrészüzemünkben a rönkfeldolgozás, rönkfűrészelés modern körfűrészgépekkel - Strojcad KP 58 rönkbontó körfűrészgéppel és kéttengelyes sorozatvágó körfűrészgéppel - történik, melyek segítségével precíz, pontos vágási méretekkel tudunk dolgozni.
A rönkbontóval  az 1 méter hosszú és 20cm átmérőjű rönkök feldolgozását is vállalni tudjuk, (maximális rönkátmérő 50cm, maximális rönkhosszúság 8m).
Kunszentmártoni telephelyünkön vállalunk bérfűrészelést is, kis és nagy tételben egyaránt. Szabványos méretektől eltérő speciális méretek levágását is tudjuk teljesíteni!

Kérjen árajánlatot


Gyalulógép gyalulásGyalulás

Vállaljuk faanyagok minőségi gyalulását a legkorszerűbb gyalugéppel magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt! A faanyag gyalulást egy modern, nagy igénybevételre tervezett 5 fejes gyalugéppel végezzük - Reignmac RMM523U - mely egyszerre meggyalulja mind a 4 oldalt, az 5. fej segítségével pedig lehetőség van - igény szerint - profil kialakítására. A gyalugéppel maximum 12x18cm-es anyagot tudunk meggyalulni.kérjen árajánlatot


Rönkcsiszolás

Csiszolás

A gyalulás által szebb felületet kapunk, ami a faanyag csiszolásával még tovább fokozható.
A kontaktcsiszoló - Explorer 650-2RK EMC - segitségével finomabb fa felületet kapunk.
Csiszolást a kunszentmártoni telephelyünkön vállalunk! A kontaktcsiszolóval maximum 60cm széles anyagot tudunk megcsiszolni

 

 kérjen árajánlatot


Rönkfűrészelés, fa gyalulás, fa csiszolás a kunszentmártoni telephelyünkön.

A kunszentmártoni telephelyünkön vállaljuk rönk faanyagok fűrészelését, bérfűrészelését, gyalulását és csiszolást olyan cégek vagy magánszemélyek számára akiknek nem áll rendelkezésükre megfelelő géppark. Vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal és részletes tájékoztatást adunk.

fa gyalulás, csiszolás, rönkfűrészelés


Rönk faanyagok fűrészelése, gyalulása, csiszolása a kunszentmártoni telephelyünkön!

kérje egyedi ajánlatunkat

Bérfűrészeléssel, rönkfűrészeléssel, gyalulással és csiszolással  kapcsolatos kulcsszavak melyeken megtalálhatóak vagyunk:

Bérfűrészelés, faanyag csiszolás, faanyag gyalulás, rönkfűrészelés, rönkfűrészelés és kiszállítás az ország egész területén, rönkfűrészelés Kunszentmárton és környéke, faanyag gyalulás Üllő és környéke, faanyag csiszolás Kunszentmárton és környéke, rönkfűrészelés Kunszentmárton és környéke, faanyag gyalulás Kunszentmárton és környéke, faanyag csiszolás Kunszentmárton és környéke, faanyag gyalulás Üllő és környéke, faanyag gyalulás Budapest és környéke, faanyag gyalulás Maglód és környéke, Bérfűrészelés nagytételben a kunszentmártoni telepen. Kiszállítás nagytételben.