Fa tüzelőanyag, tűzifa, brikett, fabrikett (Üllő, Monor, Ecser, Gyömrő, Vecsés, Maglód, Kunszentmárton, Öcsöd, Cserkeszőlő, Szarvas, Tiszaföldvár, Debrecen)

A fabrikett jó égésű tüzelőanyag melyet fűrészporból állítanak elő nagynyomású préselés során. Kötőanyagot nem tartalmaz, nem kormol. Nedvességtartalma igen alacsony, ezért nagy hatásfokkal ég, méretének és formájának köszönhetően pedig könnyen adagolható, tárolható. A brikett fűtőértéke átlag 16-19 Mj / kg, ami kétszerese a frissen vágott fa 7 Mj / kg-os fűtőértékének, de még a száraz tüzifánál is akár 30-40%-kal magasabb lehet. Egy darab brikett 1-3 rúd vágott fának felel meg. Egyaránt használható kályhákban, vegyes tüzelésű kazánokban, faelgázosító kazánokban.

Fa brikettFabrikett további előnyei

- Újrahasznosított anyag, azaz fűrészáruk származékából állítják elő.
- Tiszta, nem keletkezik korom az égés után
- A száraz brikett begyújtása egyszerű
- Mozgatása, tárolása egyszerű
- A frabrikett tömörségének köszönhetően kevésbé hajlamos nedvességet magába szívni.

Vásároljon fabrikettet telephelyeinken!

 

- Henger alakú fabrikett 

- Fabrikett RUF beütéssel (10 és 12 kg-os csomagban)

 kérjen árajánlatot


Fa tüzelőanyag, fatüzelés, szeletelt bükk tűzifa

Fa tüzeléssel tovább enyhíthet gáz számláján. Rendeljen fatelepünkről bükk tűzifát, melynek árát erdei köbméterben számoljuk. A tűzifákat előszeleteljük, így nincs szükség otthoni szeletelésre, a kért címre természetesen ki is szállítjuk.

Szeletelt TüzifaTűzifa tárolása

Ahhoz, hogy maximális hatékonysággal és a legkedvezőbb áron fűthessen, fontos a tűzifa megfelelő tárolása. Ugyanis minél nedvesebb a fa, annál kisebb hatékonysággal ég. Vásárlóinknak kiemeljük, hogy tűzifát akár már nyáron érdemes beszerezni, hiszen ekkor nemcsak olcsóbban lehet beszerezni a tűzifát, de félév rendelkezésre áll, hogy akár légszárazra lehessen szárítani a fát, így érve el a nagyobb fűtőértéket. A fűtőérték függ a különböző fafajták keménységétől is. A kemény fák (tölgy, cser, akác, bükk, dió, szil ) jobban égnek mint a puha fák (fenyő, nyár, nyír, ecetfa) nem lobbannak el gyorsan. Bükkfáink magas, állandó  fűtőértékkel bírnak, bármely típusú kályhához vagy kandallóhoz felhasználhatóak.

 

 

kérjen árajánlatot


Tűzifa és fabrikett kiszállítását vállaljuk!

Üllői fatelepünkről, kunszentmártoni fatelepünkről, maglódi fatelepünkről és debreceni fatelepünkről az összes környékbeli településre akciósan vállalunk kiszállítást! Természetesen az ország bármely pontjára szállítunk, az kiszállítási költség a tűzifa vagy fabrikett mennyiségétől és a település távolságtól függ.

tüzifa fabrikett


Fabrikett és szeletelt tűzifa kereskedés és kiszállítás az ország bármely pontjára!

kérje ingyenes árajánlatunkat

Tűzifával és fabrikettel kapcsolatos kulcsszavak melyeken megtalálhatóak vagyunk:

Fatelep tűzifa, fatelep brikett, bio fabrikett, akciós fabrikett, brikett, brikett kiszállítása, brikett szállítása fatelepekre, brikett kiszállítás Budapest és környéke, fabrikett és tűzifa kiszállítás Pest megye, fabrikett és tűzifa kiszállítás Vecsés, fabrikett kiszállítás Monor, brikett kiszállítás Gyömrő, brikett Maglód, fabrikett és tűzifa kiszállítás Gyál, fabrikett és tűzifa Ecser, fabrikett és tűzifa Szarvas, fabrikett és tűzifa kiszállítás  Öcsöd, fabrikett és tűzifa kiszállítás  Jász-Nagykun-Szolnok megye, fabrikett és tűzifa rendelés. fabrikett és tűzifa kiszállítás Kunszentmárton és környéke, fabrikett és tűzifa kiszállítása Kecskemét és környéke, fabrikett és tűzifa Csongrád megye, fabrikett és tűzifa kiszállítása Tiszakécske és környéke, fabrikett és tűzifa kiszállítása Szentes és környéke, Debrecen fabrikett és tűzifa. Tűzifa erdei köbméterben, jó minőségű tüzifa rendelés, száraz tűzifa rendelés.